Kurs
Forside
Oppskrifter
Fisk og skalldyr i symfoni
Benytt havets råvarer
Vis alle
Kjøtt
Fisk og skalldyr
Suppe
Sopp
Grønnsaker
Saus
Kake
Dessert
Sopprisotto
Bløtkake med daim, pærer og mørk sjokolade
Sukkerbrød
Fisk i tomat med mozzarella.
Hjerteskjell med pasta
Italienske grisini
Bjørnesaus
Chévrepai med grønt (skvalderkål) og valnøtter
Tropisk aroma
Blåskjellsuppe med sopp, fløte og timian
Smørdampet hvit asparges med pochert egg
Ramsløksmør
Rabarbragrøt med fløte
KaJa salat
Bruschetta
Ramsløkpuré
Wenches rabarbrakake
Rabarbrasuppe med jordbær
Tilslørte syrlige bondepiker
Wenches rabarbraterte med marengs.
Rabarbrakake
Karrisild
Tunfisksalat
Pepperkrabbe
Wenches tomatiserte fiskesuppe
Wenches hvite fiskesuppe
Panna cotta
Rødvinbraisert oksekjake.
Hvitløksmajones - Allioli.
Majones
Pesto
Hollandaise
Spagetti med ragu
Chili con carne
Wenns blåbærkake
Rå steisopp med parmesan
Soppstuing med selleri.
Steinsoppespresso.
Tomatsalat.
Spenstige lammeskanker.
Langtidskokte svinekjaker i mørkt øl.
Oksekjakepølser med svin,timian og rødvin.
Wenches sjokoladebiter.