Wenches tomatiserte fiskesuppe
Ha litt mild olivenolje i en kjele, tilsett løken,hvitløken,karri og la dette surre på svak varme til løken er blank. Tilsett så hvitvinseddik, hvitvin, fiskekraft og tomat. La det hele småkoke i 10 minutter. Runde av med sukker og pepper, vent med saltet til sist. Nå har du blåskjell og fisk i kjelen, pass på at suppen koker i det du tilsetter blåskjellene. Gi et oppkok igjen og smaksett så med salt. Legg purrestrimler på toppen av hver porsjon og server.
Server med godt brød og aiolli.
Ingredienser:
Olivenolje
1 gul løk, hakket
5 hvitløksfedd hakket
1 ts karri
1 ss hvitvinseddik
2 dl hvitvin
3 dl vann/fiskekraft
1 boks tomater, gjerne kirsebærtomat
1 ts sukker
salt og nykvernet pepper
300 g fiskefilet (ditt valg hvilken fisk) i terninger, 300g blåskjell, 1/2 purre kuttet i staver.