DSC_0852.JPG

Wenches tomatiserte fiskesuppe

Ha litt mild olivenolje i en kjele, tilsett løken,hvitløken,karri og la dette surre på svak varme til løken er blank. Tilsett så hvitvinseddik, hvitvin, fiskekraft og tomat. La det hele småkoke i 10 minutter. Runde av med sukker og pepper, vent med saltet til sist. Nå har du blåskjell og fisk i kjelen, pass på at suppen koker i det du tilsetter blåskjellene. Gi et oppkok igjen og smaksett så med salt. Legg purrestrimler på toppen av hver porsjon og server.

Server med godt brød og aiolli.

Ingredienser:

Olivenolje

1 gul løk, hakket

5 hvitløksfedd hakket

1 ts karri

1 ss hvitvinseddik

2 dl hvitvin

3 dl vann/fiskekraft

1 boks tomater, gjerne kirsebærtomat

1 ts sukker

salt og nykvernet pepper

300 g fiskefilet (ditt valg hvilken fisk) i terninger, 300g blåskjell, 1/2 purre kuttet i staver.