DSC_1245.JPG
Lett
Under 20 min

Tomatsalat.

Ha tomater i en dyp bolle som settes i oppvaskkummen.
Brett opp ermene og ta på forkle.
Vask godt hendene og knus tomatene med fingrene, gni dem istykker.
I denne prosessen gnis mye smak ut av tomatene, som du ikke oppnår ved å skjære tomat i båter.
I tillegg får du ut litt frustrasjon,  ved denne prosessen ;)
Når tomatene er godt knust, tilsettes rødløk, hvitløk og god olivenolje alt blandes godt,
smak til med salt og pepper og dryss over hakket bailikum.
Serveres som egen rett eller tilbehør til de fleste kjøttretter.

Ingredienser:

300 g søte  små tomater
1 rødløk i terninger, kan byttes ut med et par små vårløk.
1 fedd hvitløk finhakket.
Flaksalt.
Grovmaltpepper.
2-3 ss god kaldpresset olivenolje.
Hakket frisk basilikum.