DSC_0350.JPG
Middels
40-60 min

Tilslørte syrlige bondepiker

Kok opp rabarbra, vann og demerarasukker, la  koke til rabarbraen er myk.

Bland vann og potetmel / maisenna, i en kopp - spe i rabarbraen - i tynn stråle og rør lett, gis et raskt oppkok. Avkjøl.

 

Pisk fløten stiv.

 

Kavring/brødmel, sukker og hakkede, nøtter ristes i en stekepanne. Avkjøles.

 

Server gjerne i gjennomsiktig porsjonsglass.

Starte med litt rabarbragrøt først, så en klatt pisket krem, så strøssel, rabarbragrøt, så en klatt pisket krem, så strøssel.


 

 

 

 

 

 

Ingredienser:

200 g rabarbra

1/2 l vann

50 g demerarasukker

11/2 ss potetmel/maisenna

1/2 dl vann

Strøssel:

4 ss kavring/brødmel

1 ss demerarasukker

4 ss hakkede hasselnøtter

 

3 dl fløte