IMG_4753.JPG
Middels
40-60 min

Pepperkrabbe

Fres chili, hvitløk, sjalottløk, ingefær i litt olje, til løken er blank, på middels varme. Resten av ingrediensene tilsettes, untatt koriander og lime. Kok det hele godt inn. Tilsett limeskall og saften fra lime.

Sett en wok over god varme, når den er varm legger du i rå, lett knuste krabbeklør, deretter tilsettes den innkokte massen. La det hele få et raskt oppkok. Smak til med mer pepper om ønskelig. Server på et stort fat og dryss hakket koriander over.

Dette er fingermat. Dig in.

Ingredienser:

600g rå krabbeklør, knuses lett.

50 g fersk ingefær, raspet fint

1 chili fint hakket

3 sjalottløk i terninger

3 fedd hvitløk finhakket

Litt god stekeolje

Skall og saft av 1 1/2 lime

70 g honning (kan sløyfes - erstattes med annet søtstoff)

2 ss hoisin saus

1 1/2 dl dl soyasaus

Raust med kvernet svart pepper

5 ss hakket koriander