KaJa salat
Valgfri grønn salat, mengde også ditt valg.
2 kyllingbryst, skjært i strimler.
6 skiver bacon.
4 egg.
1 glass artiskokkbunner.
1 rødløk.
16 oliven.
3/4 agurk uten kjerne.
8 søte kirsebærtomater.
1 bunt aspargesbønner.
1/2 Granateple, kan sløyfes.
Ingredienser:
Stek bacon (gjerne på plate i stekeovn).
Ta vare på baconfettet og stek, saltet og pepret kyllingstrimler i dette.
Hardkok egg.
Rensede aspargesbønner gis et oppkok og kokes i lettsaltet vann 4-5 min.
Riv salaten.
Agurk i terninger/staver, ta gjerne ut kjernen, det gir en sprøere agurk.
Tomat i båter.
Del rødløken i terninger.
Artiskokkbunnene deles i fire.
Bland lett - salat,aspargesbønner,agurk,artiskokk i en pen serveringsbolle. Strø over oliven, dander kyllingbiter og baconskiver. Til slutt legges hardkokte egg i båter pent på.
God kaldpresset olivenolje og balsamicoeddik - samt salt og pepper settes på bordet.