DSC_0435.JPG
Lett
20-40 min

KaJa salat

Valgfri grønn salat, mengde også ditt valg.

2 kyllingbryst, skjært i strimler.

6 skiver bacon.

4 egg.

1 glass artiskokkbunner.

1 rødløk.

16 oliven.

3/4 agurk uten kjerne.

8 søte kirsebærtomater.

1 bunt aspargesbønner.

1/2 Granateple, kan sløyfes.

 

 

 

Ingredienser:

Stek bacon (gjerne på plate i stekeovn).

Ta vare på baconfettet og stek, saltet og pepret kyllingstrimler  i dette.

Hardkok egg.

Rensede aspargesbønner gis et oppkok og kokes i lettsaltet vann 4-5 min.

Riv salaten.

Agurk i terninger/staver, ta gjerne ut kjernen, det gir en sprøere agurk.

Tomat i båter.

Del rødløken i terninger.

Artiskokkbunnene deles i fire.

Bland lett - salat,aspargesbønner,agurk,artiskokk i en pen serveringsbolle. Strø over oliven, dander kyllingbiter og baconskiver. Til slutt legges hardkokte egg i båter pent på.

God kaldpresset olivenolje og balsamicoeddik - samt salt og pepper settes på bordet.