DSC_0338.JPG
Middels
40-60 min

Fisk i tomat med mozzarella.

Sett stekovnen på 200 grader C.

Hakk løk, hvitløk og paprika i terninger og blanke dette i olje i en gryte.
Tilsett hermetisk tomat og kok inn ca. 10 min.
Hell blandingen i en form.
Smak til med salt og pepper.
Legg fiskefiletene eller fisk i biter - i denne herlige blandingen.
Settes så i stekovn og bakes til fisken er gjennomstekt, sjekk med en kniv fra tid til annen - om fisken er ferdig.
På slutten tilsettes oliven og mozzarella, til osten er smeltet.
Strø på hakket basilikum og pynt med basilikumblader før servering.

Serveres med brød, ris eller potetstappe - eventuelt en god salat - ditt valg.

 

Ingredienser:

1 kg torskefilet (om du ikke har torsk - all hvit fisk kan nyttes i denne retten)
olje til "blanking"
4 løk
1 hel hvitløk
3 paprika
2 bokser hermetisk tomat (gjerne Mutti)
Oliven(kan sløyfes)
2 stk. mozzarella
Salt og pepper etter smak.
Frisk basilikum.