IMG_9672_2.JPG
Middels
Over 60 min

Bløtkake med daim, pærer og mørk sjokolade

Pisk luftig eggedosis av egg og sukker. Bland det tørre og sikte det forsiktig i
Smør bløtkakeformen, bruk bakepapir i bunnen av formen.

Stekes på nederste rille, 150 grader C - i ca. 45 min.

Avkjøles hvelvet på rist.

Del sukkerbrødet i to.
Dynk med kraften av pærene eller melk, ditt valg.
Fyll med pisket fløtekrem, knust daim og pærerbiter, slyng over mørk sjokolade. Legg over sukkerbrødlokket, dynk med pæresaft eller melk og kle kaken med pisket krem, legg på hele hermetiske pærer, pynt med krem og slyng over den mørke sjokoladen.

 

Ingredienser:

Sukkerbrød.
4 egg
11/2 dl sukker
11/2 dl hvetemel
1 dl potetmel
11/2 ts bakepulver

Form 24 cm

Fyll:3 dl pisket kremfløte.
Sukker etter smak.
1 boks hermetiske pærer
1 dobbel daim hakket.
Smeltet mørk sjokolade eller sjokoladesaus.

Pynt:
1 boks hermetiske pærer
3 dl pisket fløte, sukker etter smak.
Smeltet mørk sjokolade eller sjokoladesaus.
Om du har tid og pærer i hagen - bør du gjerne nytte disse, ypperlig og årviss tradisjon.